Antipasti – voorgerechten

Carpaccio di salmone al pepe rosa e sale affumicato (Carpaccio van zalm) 17.00

Carpaccio di manzo con rucola e scaglie di grana (Rundscarpaccio) 16.00

Tartara di salmone al profumo di finocchietto selvatico (Zalmtartaar, wilde venkel) 21.00

Tartara di manzo con capperi e cipolla marinata e crostino di pane (Steak tartaar) 22.00

Cocktail di scampi in salsa rosa (Cocktail van scampi) 20.50

Antipasti – voorgerechten

Bruschetta di pomodoro 10.00

Crudo e melone (Rauwe ham met meloen) 17.00

Caprese di pomodoro (Mozarella, Tomaat) 13.00

Fritturina di scampi (Gefrituurde scampi’s) 17.00

Fritturina di calamari (Gefrituurde inktvis) 15.00

Capesante con crema di patata e concasse’ di pomodoro (Sint-Jacobsvruchten) 22.00

Insalate – salades

Insalata di pollo (Sla, kip, crouton, Caesardressing) 18.00

Insalata mista (Sla, tomaat, wortel, komkomer) 9.00

Insalata di tonno (Sla, tonijn, mozzarella, tomaat) 18.00

Artisanale  pizza’s in houtoven

MARGHERITA 11.00 / 19.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano

SICILIANA 14.00 / 22.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, ansjovis, paprika

AI FUNGHI 12.00 / 20.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, champignons

PROSCIUTTO 12.00 / 20.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, ham

ROMANA 14.00 / 22.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, ansjovis

CALZONE 14.00
Gesloten pizza met tomatensaus, mozzarella, oregano, ham, champignons

SALAME 13.00 / 23.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, pikante salami

VEGETARIANA 13.00 / 22.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, groenten van de dag

HAWAI 13.00 / 21.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, ham, ananas

MAISON 18.00 / 28.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, pikante salami, ham, artisjokken, champignons, ei

QUATTRO STAGIONI 14.00 / 22.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, ham, champignons, artisjokken, ansjovis

QUATTRO FROMAGGI 14.00 / 23.00
Tomatensaus, oregano, diverse kazen

TONNO 16.00 / 26.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, tonijn, ajuin

PARMA 18.00 / 30.00
Tomatensaus, mozzarella, parmaham, oregano, rucola, parmezaanschilfers

CARPACCIO 18.00 / 28.00
Tomatensaus, mozzarella, rundscarpaccio, rucola, parmezaanschilfers

AI SCAMPI 18.00 / 28.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, scampi, look

SALMONE 16.00 / 27.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, gerookte zalm, ajuin

FRUTTI DI MARE 16.00 / 28.00
Tomatensaus, mozzarella, zeevruchten, look

CAPRICCIOSA 14.00 / 24.00
Tomatensaus, mozzarella, oregano, artisjokken, ham, champignons

SPECIALITA’ DELLO CHEF 14.00 / 23.00
Mozzarella, verse tomaten, verse basilicum, rucola, look, pikante olie

Pasta: pannette

Francescana (Ragu’ champignons, ham, room) 16.00

Pesce spada e melanzane (Zwaardvis, aubergine, tomaat, munt) 18.50

Arrabbiata (Pikante tomaten met knoflook) 14.00

Quattro fromaggi (Italiaanse kazen) 17.00

Pasta: spaghetti

Bolognese (bolognaisesaus) 12.00

Carbonara (ei, room en spek) 14.00

Alle vongole (venusschelpen en snoeptomaten) 20.00

Allo scoglio (zeevruchten) 18.00

Pasta: tagliatelle

Ai scampi 20.00

Al forno (Champignons, hesp, room, licht gegratineerd) 16.00

Gevulde pasta

Ricotta e spinaci (Verse reuzeravioli van ricotta en spinazie) 18.00

All’astice salsa scampi e pomodorino e profumo di limone (Kreeft, scampi, verse tomaat, citroenzeste) 19.50

En tevens

Cannelloni ricotta e spinaci (Ricotta en spinazie) 16.00

Lasagne bolognese 16.00

Secondi di carne – vleeswaren

Tagliata di manzo (Rundsvlees met parmezaanse kaas, rucola) 28.50

Filetto di manzo alla griglia 29.50

Carré’ di agnello crosta mandorle tortino di patata e salsa al vino rosso (Lamskroon, amandelen, sausje op basis van rode wijn) 29.00

Scaloppine (Kalfslapjes)
Milanese (Gepaneerd) 17.00
Valdostana (Champignons, mozzarella) 19.00
Piccata al limone (Kalfslapjes in citroensaus) 19.00

Ossobuco di vitello  (Kalfsschenkel) 28.00

Saus naar keuze: pizzaiola, champignon, groene peper of gorgonzola 3.00

Contorni – Bijgerechten: frietjes of pasta naar keuze

Secondi di pesce – visgerechten

Merluzzo scottato al timo con spinaci al burro (Kabeljauw, met tijm en spinazie) 28.50

Filetto di branzino in crosta di zucchine (Zeebaars met courgette) 30.50

Pesce spada con pomodorino capperi e olive (Zwaardvisfilet, verse tomaat, cappers, olijven)  29.00

Gamberoni alla griglia (Gamba’s gegrild) 32.00

Grigliata di pesce mista (Gegrilde visschotel) (vanaf 2 personen) 60.00

Salmone scottato con asparagi e salsa a limone (Gegrilde schotse zalm) 22.00

Sogliola alla mugnaia (Gebakken zeetong) 32.00

Dessert

Crème brûlée 9.00

Parfait di mandorla (Amandelijs) 10.00

Dame Blanche 8.00

Sorbetti 9.00

Tortino di mela con gelato vaniglia 8.00

Tartufo gelato 8.00

Tiramisu 8.00

Coppa di frutta (Gemengd fruit) 10.00

Tortino caldo al cioccolato (Chocolade moelleux) 8.00

Caffetteria – Warme dranken

Coffee 2.50

Espresso 2.50

Cappuccino 3.00

Thee 3.00

Irish coffee 10.00

Italian coffee 10.00

Digestivi – Digestief

Amaretto 8.00

Grappa 8.00

Limoncello 8.00

Cognac 9.00

Black Label Whisky 12.00

Single Malt 13.00

Vini bianchi – witte wijnen

GRECANICO DOC MANDRAROSSA – SICILIA 20.00
(Grecanico)
Fris, levendig en harmonieus. Ideaal bij koude voorgerechten en vleesgerechten.

SAUVIGNON BOTTEGA VINAI CAVAIT – TRENTINO ALTO – ADIGE 28.00
(Sauvignon)
Pure aroma’s en zeer floraal. Verfrissende, minerale en zeer fruitige aroma’s.

PINOT GRIGIO DOC CESCON – FRIULI 28.00
(Pinot grigio)
Droog en aangenaam. Ideaal bij koude voorgerechten, salades en vis.

ROERO ARNEIS DOCG LODALI – PIËMONTE 32.00
(Arneis)
Lichtgele kleur. Rijk en rond met aangename aciditeit. Ideaal bij pasta met vis of visgerechten.

VERMENTINO ‘  FUNTANALIRAS ‘ DOCG CANTICA 38.00
VERMENTINO – SARDEGNA
(Vermentino)
Strogeel. Rijk en aromatisch pallet. Ideaal bij carpaccio en pasta vongole.

Vini rosato – Rosé wijn

ROSAMARA – COSTARIPA 34.00
Krachtig en elegant. Perfect bij pastagerechten, gebraden vlees en kaas.

MOLMENTI – COSTARIPA 50.00
Ideaal bij koude voorgerechten en vleesgerechten.

Vini rossi – Rode wijnen

NERO D’AVOLA DOC MANDRAROSSA –  SICILIA 20.00
(nero d’avola)
Droog en zacht met mooie structuur. ideaal bij wit en rood vlees, pizza’s en pasta.

PRIMITIVO 125 IGP FEUDI SALENTINI – PUGLIA 25.00
(Primitivo)
Krachtig en elegant. Perfect bij pastagerechten, gebraden vlees en kaas.

BARBERA D’ALBA DOC LODALI – PIËMONTE  28.00
(Barbera)
De smaak is droog, stevig en licht bitter. Ideaal bij gegrild vlees en stevige maaltijden met rood vlees.

SALICE SALENTINO SALENTINO MORE DOP FUEDI SALENTINI – PUGLIA 28.00
(Negroamaro, malviasia nera)
Vol, zacht en met soepele afdronk. Prima bij pastagerechten, gebraden vlees en kaas

TAMARA DOC CANTINA DEL VERMNTINO – SARDEGNA 32.00
(Cannonau)
intense robijnrode kleur, langdurig en breed smakenpalet. Ideaal bij vleesgerechten.

CHIANTI CLASSICO DOCG DIEVOLE – TOSCANA 41.00
(Sangiovese)
Fruitig met lichte tannine. Perfect bij pasta- en vleesgerechten

ROSSO DI MONTANINO DOC CAMIGLIANO – TOSCANA 45.00