Covid update: afhalen mogelijk!

Beste klanten,

Zoals jullie hebben gehoord, werden er enkele beslissingen genomen door het overlegcomité. We zijn jammer genoeg genoodzaakt om het restaurant vanaf maandag 19 oktober 2020 voor 4 weken te sluiten.

Maar wij blijven jullie favoriete gerechten aanbieden voor take-away!

Elke dag van 17:30 tot 21:30 behalve op woensdag. Op zondag ook van 12:00 tot 14:00. Onze volledige kaart is beschikbaar, inclusief dranken. U ontvangt 10% korting op elke bestelling en vanaf 60 EUR ontvangt u ook een gratis dessert van het huis (Tiramisu).

Bedankt voor jullie steun!

Stay safe!
Groeten
Team Bruno

Welkom bij Ristorante Bruno!

In het rustige Oordegem heerst in Bruno de hele dag een gezellige en ontspannen sfeer.  Eigenaar Bruno creërde in de landelijke villa een warm en helder kader waar het heerlijk tafelen is. Bruno was de voormalige trotse eigenaar van restaurant La Borgata in Aalst. De chef geeft zijn 30 jarige-ervaring in de Italiaanse keuken met verve door aan de gepassioneerde koks Rosario, Palma en  Joseppe. Deze heren hebben Italiaanse roots en kennen de Italiaanse keuken als geen ander.

Binnenin nodigt het moderne interieur met hedendaagse kunst uit om gezellig te genieten van die keuken. Ines zorgt voor de vlotte service. In de zomermaanden bedient ze u met plezier op het zomerterras met zicht op de grote, groene tuin.

“L’art de manger, c’est l’art de vivre!” Met deze visie wil Bruno de Italiaanse keuken op de kaart zetten.  Met liefde worden eerlijke, fijne gerechten geserveerd met kwaliteitsvolle en vooral verse producten. Vermeldenswaardend zijn hierbij de Pizzaoila’s, pizza gemaakt op traditionele wijze. Liefhebbers van wijnen kunnen een selectie maken uit Italiaanse wijn, zorgvuldig gekozen uit diverse regio’s van het land. En voor zij die houden van zoet is er keuze uit verse patisserieën.

Bij Bruno kan je zowel ’s middags als ’s avonds genieten van een heerlijk menu, waar met passie aan gewerkt is. Je kan er terecht voor een gezellig diner, een snelle lunch of een zakendiner.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!